Snygga duschhyllor & detaljer som gör skillnad i badrummet!

Inred badrummet med snygga duschhyllor och badrumsdetaljer - Kakellagret tipsar om vad du bör tänka på vid badrumsinredning

När det kommer till badrumsinredning är det små detaljer som verkligen kan göra stor skillnad. En snygg och praktisk duschhylla är exempelvis en sådan detalj som kan ge ditt badrum en elegant och organiserad känsla. Nedan har vi listat tre duschhyllor som verkligen kan ge pricken över i:et till ditt badrum. Scrolla ner för att läsa mer och både duschhyllor och andra tips om vad du ska tänka på när det kommer till badrumsinredning!

Badrumsinredning – det här ska du tänka på!

När det kommer till att skapa ett perfekt badrum är badrumsinredning en nyckelfaktor som inte bara påverkar funktionen utan också utseendet och stilen.

Ett snyggt badrum kan vara en fristad för avkoppling och välbefinnande när du väljer rätt typ av badrumsinredning för just ditt badrum. Nedan har vi samlat några tips och idéer för att skapa ett snyggt och funktionellt badrum som passar din personliga stil och behov.

1. Välj rätt färg och material till ditt badrum

Färgpaletten och materialen du väljer till ditt badrum har stor påverkan på dess utseende. För ett snyggt och modernt badrum är neutrala färger som vitt, grått och greige ofta ett säkert val. Dessa tre färger ger en ren och tidlös känsla. Om du vill lägga till lite färg kan du alltid göra det med handdukar, duschkappor eller badmattor i accentfärger. Om du önskar skapa en mer lyxig och naturlig atmosfär kan det vara värt att överväga material som trä och stenliknande material som marmorliknande granitkeramik. Dessa materialval kan framkalla en avkopplande känsla som omfamnas av lyx och flärd.

2. Välj små detaljer till badrummet med stor omsorg

Glöm inte att små detaljer skapar helheten! Välj därför noggrant ut vilken typ av duschhylla eller golvbrunnssil du vill ha med omsorg. Vill du att all badrumsinredning ska ha en enhetlig färg eller vill du skapa en färgklick med en golvbrunnssil av äkta mässing.? Valet är helt upp till dig men självklart kan vi hjälpa till när beslutångesten slår till eller du behöver extra experthjälp. 

3. Investera i badrumsinredning med kvalitet

Att investera i högkvalitativ inredning och tillbehör är en viktig del av att skapa ett snyggt badrum som håller över tid. Allt från badkar och duschar till handdukstorken sätter tonen och känslan för hela badrummet.

Att investera i badrumsinredning med kvalitet ger en känsla av lyx och avkoppling. Speciellt de produkter som kombinerar kvalitet, praktiska egenskaper och ett snyggt yttre i ett – som exempelvis duschhyllor. Vill du veta vilka duschhyllor vi rekommenderar? Scrolla ner för att få våra bästa tips.

Snygga och praktiska duschhyllor

Elegant duschhylla av borstat rostfritt stål

Duschhyllan Prisma New York Brushed är en verklig stjärna när det kommer till att kombinera stil och funktion. Den har en modern design med en borstad yta som ger den en lyxig känsla. Denna duschhylla är perfekt för dig som vill ha en snygg och praktisk lösning för att förvara dina duschprodukter. Den passar perfekt i hörnet av ditt duschutrymme och tar upp minimalt med plats då den fästs direkt i fogen med silikon.

Stilren rak matt svart pulverlackerad duschhylla

Om du letar efter en duschhylla som sticker ut med sin eleganta svarta design är Edge Stockholm Black ett utmärkt val. Den här duschhyllan är tillverkad av högkvalitativt material och har en slitstark konstruktion som kommer att hålla länge.

Duschhylla Edge Stockholm Black har en minimalistisk design som passar perfekt i moderna badrum då hyllans kant fästs bakom plattan i samband med plattsättning. Den har gott om utrymme för dina badrumsprodukter och hjälper till att hålla ditt duschutrymme organiserat.

Matt svart pulverlackerad duschhylla för hörn av rostfritt stål

Duschhylla Wing New York Black är ännu en exklusiv duschhylla från Kakellagret. Med sin svarta finish och unika design ger den ditt badrum en distinkt karaktär. Denna duschhylla är särskilt lämplig för hörn då den har en vinkel på 90 grader och utnyttjar därmed effektivt den tillgängliga platsen.

Med flera hyllor och en robust konstruktion ger duschhylla Wing New York Black dig gott om förvaringsutrymme för dina duschprodukter. Dess stilrena utseende och funktionalitet gör den till ett utmärkt val för dem som vill ha en snygg och praktisk duschhylla.

Beställ badrumsinredning online hos Kakellagret.se

När det handlar om badrumsinredning är det viktigt att inte glömma bort de praktiska detaljerna som även kan bidra med snygga och funktionella lösningar. Med rätt badrumsinredning kan du skapa ett badrum som inte bara ser bra ut utan också är välorganiserat och effektivt. Är du sugen på att läsa mer om våra bästa tips när det kommer till badrum och inredning eller vill du kika in hela sortiment av duschhyllor?  Tveka inte att klicka dig vidare eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig att skapa ditt drömbadrum redan idag!