Förberedelser och tävlingsdags

Nu är alla förberedelser så gott som klara inför dagens tävling.
Det hela började med en lättare skärskada men efter mycket snabb och professionell sjukvård tappade vi inte något av förberedelsetiden. Värre var det för Australiensaren som var tvungen att operera bort en tånagel och tappade tre timmar, sen hade deras vattentråget till deras vattensåg spräckts i transporten. Argentina hade inga verktyg så det var lindrigt strul för oss trots allt. Det viktigaste är att fokusera på uppgifterna som komma skall. Under måndagen fick de tävlande möjlighet att ställa i ordning sin arbetsstation och kolla alla verktyg. De fick även möjlighet att justera ev ojämnheter på underlaget. Tack och lova hade vi en av de bästa väggarna med minst ojämnheter så vi blev snabbt klara och kunde fokusera på annat. Alla plattor ligger på plats och är kollade o rengjorda, vinklar på plats m.m

De tävlande har fått genomgång på vilka regler som gäller för kommunikation under tävlingstiden vad som gäller beträffande personlig skyddsutrustning, öppenhet och ärlighet och sen har de fått titta på ritningarna. Alla var spända på förändringarna som blivit gjorda. Reglerna säger att Testprojektet(tävlingsuppgiften) som alla fått träna på skall förändras 30%. Detta för att ingen skall kunna memorera något. Mindre ändringar görs gällande mått och radier ex. men även större förändringar är möjliga.

Igår kväll var den officiella invigningen, det var Pompa o ståt i O2 arena som är en jättehall mitt i London. Det var massor med uppträdanden och glam, rätt trevligt. Sen var det buss hem för imorgon börjar allvaret för oss alla. Önska Adam lycka till i era tankar, det behövs för konkurrensen är mördande.
Men vi har en Swedish Killer!

Perra från London