Badrumstillbehör

Visar 1–28 av 96 resultat

Ditt badrum vill du inreda på ett personligt sätt. Vi har ett utbud från Demerx där du kan välja och sätta din egen prägel på ditt badrum. För att göra det enkelt för dig har vi valt att dela upp produkterna efter platsen där de förekommer mest. Designbrunnsilen ligger i duschen så den hittar du där, tvåldispenser vid handfatet och så vidare. Sen är det naturligtvis upp till dig att göra som du själv vill och känner. Tvåldispensers, Toapappershållare, krokar till handduken eller en halkskyddsmatta till badkaret. Många artiklar att välja mellan så alla hittar något de vill ha.

Badrumstillbehör

Inspektionslucka Push Black

411 kr606 kr/st

Köp dina badrumstillbehör på kakellagret.se!

Hos oss på kakellagret.se hittar du ett stort urval av badrumstillbehör som golvbrunnsilar, inspektionsluckor och duschhyllor. Vi säljer badrumstillbehör för alla typer av badrum, både nya och gamla, samt stilrena, klassiska och moderna. Välj bland vårt utbud av badrumstillbehör i en mängd olika färger och stilar.


Hur installerar man en duschhylla?

Vissa modeller fästs bakom plattorna i samband med plattsättning alternativt en duschhylla som fästs med tillhörande lim direkt på kaklet i färdigt badrum.

Vilken golvbrunnssil leder bäst bort vattnet?

De flesta modeller vi säljer har en kapacitet på 0,9L/sek, väljer du en ”tile-in” så har den en kapacitet på 0,53L/sek.

Vilken design passar mitt badrum?

Det stora utbudet av designade golvbrunnssilar, med olika form, färg och mönster, gör det möjligt att hitta en detalj som passar för varje stil.