Utomhusklinker

Klinkerstöd

Smidiga klinkerstöd som är som en pidestal. Modellen som vi säljer har en självnivellerande skalle som jämnar ut 5% fall. Inga extra delar behövs köpas. Justera enkelt med justernyckeln som går att köpa till. Skapa ett golv snabbt på din takterrass balkong eller uteplats. Vi tillhandahåller läggningsanvisnigar.

Granitkeramik i 2CM är ett, i princip, underhållsfritt alternativ som golvbeläggning. 

Klinkerstöd 43-58
Takterrass i Västerås

På den här takterrassen lades förra sommaren, 2019, det här golvet. Kunden är efter vintern mycket nöjd med golvet då de endast behövde spola av det med en slang innan användningen i våras.

Nedan några bilder från ett annat projekt i Västerås där 2CM användes för att omgärda en pool. Samma material bara två olika tillvägagångssätt. Den undre lösningen är på grusbädd, fogat med en ogräshämmande hårdfog.