Stora format i badrum

Årets plattsättare och Kakelagenten

I det tredje avsnittet möter vi Marcus Ljungström från Stockholm och Rickard Olsson också från Stockholm. Marcus arbetar till vardags som plattsättare på Atlas Plattsättning. Han blev tilldelad pris som årets plattsättare av BKR våren 2019. Anledningen till det priset var det badrum som Marcus berättar om i det här avsnittet. Ett badrum hos en privatperson där de monterade 120x260cm stora plattor på golv och vägg. Hör om utmaningarna och hur de löste problem som uppstod. Hör hur de formade golvklinkern med skruvstämp och hur många försök de hade på att få till plattan runt den vägghängda toaletten.

Rickard Olsson driver till vardags agentföretaget Kakelimporten. I avsnittet berättar Rickard mer om hur tillverkningen av sk Slabs går till, vi pratar om granitkeramik som är möjligheternas material. Om du känner igen Rickards röst kan det bero på att han ofta refererar olika sportevenmang. Skidåkning, skidskytte och löpning bland annat.

Ett intressant avsnitt om du vill fördjupa dina kunskaper och få insikter 

Marcus erbjuder i avsnittet att svara på frågor och hjälpa till med råd. Det är ok att vi lägger upp hans telefonnummer. Marcus 070-7912929 eller mail ljungstrom.marcus@gmail.com