Kakelperras Podcast del 1

Nu finns den uppe på Spotify, soundcloud och andra ställen där Poddar finns. Vår alldeles egen Podcast publicerades igår kväll på Spotify. Det är ett spännande projekt som vi dragit igång.

Varför då kan man ju undra, och det är en berättigad fråga. Ni som handlar regelbundet av oss vet hur vi jobbar. Vi har som mål att vara spindeln i nätet i era projekt och vill hjälpa till att sy ihop det hela åt er. Det innebär att mycket information slussas via oss, från er kund till er och den andra vägen tillbaka. Det i sin tur ger oss möjligheter att ta reda på saker, ni frågar oss vi tar reda på och svarar er. Vi har helt enkelt svar på många vanliga frågor. Från det till att starta en Podcast är inte steget långt. Vår Podcast, med ägaren Per Forslund vid rodret, kommer jobba vidare med det konceptet. Era frågor och våra svar.

Beijer var startskottet

Vi har tänkt ett tag på att starta en Pod men inte riktigt haft kunskap eller vetat riktigt i vilken ände vi skulle börja, men i och med att chefen blev inbjuden att gästspela i Beijers podcast, Bygga åt idioter, där Adam Alsing var värd så föll bitarna på plats. Vi fick en bra kontakt med studioägaren, tog fram några idéer på teman och sen körde vi på.

Planen är att komma ut med material 1-2 ggr per månad i olika format, ni får se mer längre fram.

Har ni förslag och idéer på vad ni vill höra, eller om ni vill vara med och berätta nåt så är ni välkomna att höra av er till oss, maila på info@kakellagret.se.

Här under har ni länken till pilotavsnittet, trevlig lyssning!