Vårmässa

Nu är det dags igen för vår årliga mässa. Den 10 maj arrangerar vi vår 10:e vårmässa. Årets upplaga kommer bli den största hittills sett till antal utställare. Kom och ät vår goda hamburgare och kika på vad våra leverantörer har hittat på! Vi kör 11-14!

I år har vi lyckats locka hit tre Italienska kakelleverantörer. Imola Ceramcia, Energie Ker och Del Conca kommer ställa ut delar av sitt sortiment med betoning på nyheter. Det blir stora format och tjocka plattor för utomhusbruk. Både 2cm och det senaste 3cm som man kan köra bil på med endaste grusbädd under.

Stora format

Ni som jobbar med plattor, plattsättare eller inredare vet att stora format kommer allt mer. På årets mässa kommer vi visa ett antal riktigt stora plattor. Det gör vi för att ni ska få chansen att se vad vi pratar om. 120x270cm är den största plattan vi fått hit till årets mässa. Imola är en av våra äldsta leverantörer och de visar upp ett brett utbud av keramik.

Från EnergieKer kommer Roberto Barco och visar upp delar av deras coola sortiment av stora format.

2CM tjocka

Dagens plattor blir inte bara större till ytan utan även tjockare i vissa fall. 2cm och nu även 3cm tjocka plattor i stora storlekar från 60x60cm som du kan använda utomhus på grusbädd för att skapa unika och läckra miljöer. Paolo Ghini från DelConca visar upp ett brett utbud av 2CM tjocka designvänliga plattor.

Verktyg och maskiner

En huvudattraktion varje år är våra verktygsleverantörer. TEBO kommer med full utrustning i sin nya buss och kommer fokusera på arbetsmiljö och personskydd. KGC Verktyg och maskiner visar sina nyheter för året. Vi kommer såklart också visa utrustning och verktyg för arbeten med Stora plattor.

Mer matnyttigt på mässan

Som alla andra år har vi bjudit in fler samarbetspartners. I år fler än tidigare då vi fått några nya vänner under året.

Digiwise jobbar med digital marknadsföring och webutveckling. Kom och träffa dem.

Bbrosfit är bröderna Kristoffer och Sebastian Eriksson som jobbar med personlig träning och välmående. De berättar om hur du kan förbättra ditt liv.

Bilia visar upp transportbilar och några Volvobilar, Filip Backlund och hans kollegor berättar mer under dagen.

SveaSkydd är en mångårig partner på mässan och de kommer i år med.

En annan trogen deltagare är EPS cement. Pojje berättar om alla fördelarna med den lätta betongen.

Fäst och fog

Kom och träffa vår pulverleverantörer. PCI, LIP och MAPEI. De pratar om aktuella produkter och system som gör din vardag lättare och slutresultatet bättre.