Avslutningsdagen

Avslutningsdagen blev en glädjens dag. Efter sammanräkningar och justeringar så slutade Adam på en glädjande 7:e plats. Han fick sin Medal of Excellence och kunde åka hem med ”Mission Accomplished” Bästa prestationen någonsin av en svensk Plattsättare.
Vinnare blev, i överlägsen stil, Schweiz och Thomas Gugger. Han presterade ett makalöst resultat, både poängmässigt som utseendemässigt. Två Tyskland och delad Tredjeplats för Korea, Italien och Österrike.

För övriga svenskar gick det också rätt bra. Vi fick två Silver och Två brons. Billackering, Omvårdnad, Mekatronik och Trädgårdsanläggning stod för de fina Prestationerna. I övrigt delades det ut tretton medal of excellence till svenskar.

På kvällen var det stor avslutningsceremoni i Excel Arena med uppträdanden och medaljutdelning. Riktigt kul, framförallt med artisten Beardyman som gjorde ett riktigt grymt framträdande med sin beatbox.