Kakel och klinker

Kakel och klinker

Vi kan vårt kakel!

Sedan 1978 har Kakellagret hjälpt Västeråsarna att välja kakel och klinker till Kök, badrum och golvytor i hela huset. Vi är stolta över att kalla oss specialister på kakel och klinker! Hos oss hittar du kakel från hela Europa, Italienskt kakel är det vi säljer mest av. Sedan 2008 jobbar vi med Imola Ceramica och lagerför ett flertal serier från dem. Andra varumärken som vi jobbar med är Pastorelli Tiles och Panaria Ceramica. Några av de mest anrika kakelproducenterna i Italien.

Kakel och klinker till köket

När det gäller valet av kakel till ditt kök så hjälper vi dig att matcha färgen mot bänkskivan och/eller tapeten. På golvet rekommenderar vi gärna någon snygg serie granitkeramik eller klinker. Idag finns det keramiska material som ser ut som exempelvis trä eller natursten men som håller en mycket högre kvalitet, när det kommer till slitstyrka och tålighet mot kemikalier och andra föroreningar.

Välj rätt kakel till badrummet

Att välja kakel till badrummet kan vara väldigt enkelt men lika ofta en svår process. Man ska samtidigt ta hänsyn till trender, tidlöshet och sina egna preferenser när det gäller färg och form. Kakel i sig är ett inert material och håller långt efter att vi tröttnat på färgen eller formen. Vi har ett stort utbud av kakel i alla storlekar och färger, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Kakel och klinker

Londale Beige

677 kr/m2

Kakel och klinker

Londale Silver

677 kr/m2

Kakel och klinker

Londale Grey

677 kr/m2

Kakel och klinker

Omnia J Adore

775 kr/m2

Kakel och klinker

Omnia Hermitage

775 kr/m2

Kakel och klinker

Omnia Camouflage

775 kr/m2
Kakel och klinker

Vi har bra alternativ för dina golv

Hallgolv, badrumsgolv eller altan och balkonggolv kräver inte nödvändigtvis olika typer av material men vi har alternativen som ger dig möjligheterna att skapa en oas i ditt hem. Allt från, den idag, trendiga betogkänslan till keramiska golvmaterial med träkänsla eller varför inte en svart metallskimrande golvklinker i hallen. Vi har alternativen, du gör valen!