Badrumsdetaljer för vägg

Inte bara Tvålförvaring

Hyllor i duschen används traditionellet för att förvara flaskor, schampo, tvål med mera. De senaste åren har designfunktionen blivit en allt starkare trend. Hyllor som är snygga i inredningshänseende har kommit ut på marknaden. Först ut var nog ändå Unidrain med sin tvålhylla Corner och line. Den togs fram för att matcha deras väggnära designbrunnar.

TEBO Details har kommit med flera varianter, 2018 kom de första hyllorna, som fästs i fogen med silikon. Förra året kom Tile In, där man lägger in en klinker eller kakelplatta i den och de toppmoderna modellerna i guld och svart kom under 2020.

Duschhylla Tile In Gold
Designhyllor

Tile In frånTEBO DETAILS fästs bakom kakel eller klinkerplattan. Du väljer själv om du använder den som Tile In eller om du har hyllan med öppet galler, som på bilden nedan.

Läs mer
Duschhylla Tile In Gold
Läs mer
Duschhylla Tile In Black
Läs mer
Unidrain Corner och line

Unidrain corner var tidiga med designhyllor detta mycket tack vare att de under flera år varit ledande på designbrunar. Hyllorna Corner och linje limmas utanpå kaklet med ett medföljande lim. Snabb, smidig och våtsäker installation. Dessa hyllor har en rostfria finish och håller en mycket hög kvalitet.

Utan Tile In

Hylla som en vanlig hylla men med en läcker design. Välj mellan guld, rostfri finish eller svart modern stil. Hyllan fästs bakom kaklet som en tile in men vänds med andra sidan upp. Samma hylla med två funktioner med andra ord.

Duschhylla hörn New York Gold
Duschhylla hörn New York
Duschhylla hörn New York
Enklare variant

Duschhylla hörn finns i flera varianter och från fler leverantörer. Gemensamt för den här typen av hylla är att de fästs i fogen med silikon. Skulle du ångra dig eller vill byta hylla kan du ta bort den och sätta dit en annan eller helt enkelt bara foga igen.

Duschhylla hörn Stockholm Black