Fixkam Switch

En vanlig syn är den uppe till höger på bilden, fixkammarna trängs om utrymmet i en hink. En hink som dessutom är opraktisk i formen när det kommer till att hålla ordning i bilen. Alla som har stuckit ned handen i en hink med fixkammar vet att risken är stor för skär och skrapsår mot vassa kanter.

Lösningen heter Fixkam Switch. Det är en helt ny produkt på den svenska marknaden som gör det lätt att hålla ordning bland dina fixkammar.

Fixkamblad, löst blad till fixkam Switch 280mm

Ett löstagbart och flyttbart handtag till Fixkam Switch gör det enkelt att flytta och byta grepp och blad på din fixkam. Handtaget kan placeras längs med hela skenan på bladet och även vändas för att passa både höger- och vänsterhänta.

Fixkam switch fungerar som handtag på din kamlåda. Låser med en enkel knappfunktion. Lätt att ta med sig och lätt att lägga i bilen, enkelt att ha ordning på sina korta kammar.

I setet medföljer 5 olika blad för olika ändamål. Alla delar finns även som reservdelar.

Förvaringslådan har plats för ytterliga två stycken blad och kan kompletteras efter behov.

Enkelheten och smidigheten med Fixkam Switch är påfallande.

Att du på liten yta får med dig upp till 7 Fixkammar är oslagbart. Att du sen vinner i flexibilitet är ändå bättre.

Du kan tex enkelt komma åt under ett element genom att skjuta handtaget bakåt eller framåt för att anpassa dig till något annat trångt utrymme.

Ett enkelt handgrepp och handtaget går att ta loss. Det ställer så klart krav på att du som användare är noggrann med rengöringen.

Att spåret på sidan är väl rengjort är såklart en förutsättning för att Fixkam Switch ska fungera. Alla verktyg håller bättre om de rengörs ordentligt.

KÖP HÄR