Kurser och Utbildning

Som kund på Kakellagret kan Plattsättare, murare och de hantverkare som vill förkovra sig och hålla sig ajour med det senaste från branschen. Vi har utbildningar regelbundet som en service till dem. Det är allt från Leverantörscertifieringar på tätsystem (Steg 3), som är det sista steget i våtrumsutbildningen i BKRs stege. BKR= ByggKeramikRådet. På deras hemsida hittar du behöriga företag i Västerås med omnejd. Många av dem är kunder hos oss.
Vi håller också utbildningar i plattsätttning med stora format på keramik tillsammans med Fäst o fog leverantörer Mapei oSchönoxoch verktygsleverantörer, KGC. Detta för att våra kunder ska ha den lilla extra kompetensen som ger konsumenten ett bra mervärde.
Andra exempel på utbildningar är allmänna produktkurser. Vi har åkt och kommer åka igen till Mapeis produktcenter i Norge på en tvådagarskurs. Där får vi se fabriken och får en genomgånga av nyckelprodukter i Mapeis sortiment.

Anlita en Väl utbildad plattsättare det tjänar du på i längden.

Ltt_att_montera_web