Dag tre

Dag tre var den på förhand viktigaste och svåraste dagen. Vi hade på träning kapat väggen på 4 tim 20min och satt på 2 tim 30min som bäst, för att vara kvar i tävlingen på allvar var Adam tvungen att skära, sätta den och foga den på 6 tim 15 min. När vi hade vårt morgonsnack så berättade jag att andra killar var tveksamma på om de skulle hinna.
Adams svar: Om man tvivlar så går det inte.
Jag: Hur känner du då?
Adam: Jag klarar den på 6timmar, det vet jag!

Adam satte den, fogningen blev klar några sekunder innan tidtagaren blåste i pipan. Dagen var slut men Flaggjäveln var uppe, fogad och klar. Jag var sååå stolt och glad, särskilt som många andra inte klarade den. Korea, Schweiz, Brasilien, Thailand, Hong Kong ser ut att vara de som lyckats bäst så här långt men dag fyra återstår. Då måste vi få in golvet på 3 tim 45 min. Skärningar, läggning och fogning. Tufft program, men jag tror på Adam. Muraren Oskar från Jönköping hade en riktigt bra dag. Han ligger bra till inför den sista tävlingsdagen. Riktigt skön murning tycker jag.